Hetero
Inwendig onderzoek bij de sexdokter – deel 2

Inwendig onderzoek bij de sexdokter – deel 2

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn sexverhaal over mijn bezoek bij de sexdokter. Het was voor mij een totaal onverwacht spannende ervaring. Ik ben nog nooit zo lekker intens klaar gekomen en gelukkig had ik die week erop weer een vervolgafspraak voor een controle. Hier het vervolg van het verhaal.

Controle bij de sexdokter

Een week na mijn heftige avontuur was het tijd voor mijn controle. De sexdokter had vorige keer gezegd dat ik weerstand moest opbouwen voordat ik aan het werk ging in het verpleeghuis en dat ging het beste inwendig, via mijn kutje met zijn speciale serum. Ik was klaar voor een tweede dosis.

Ik ging vol spanning weer naar de bovenste verdieping van het verpleeghuis. Mijn afspraak was nu niet aan het einde van de dag dus ik was bang dat de wachtkamer nu voller zou zitten. Vorige keer kwam ik zo hard klaar dat als er mensen in de wachtkamer zouden zitten, dat ze dat zeker gehoord zouden hebben. Ik kan dat gewoon niet in stilte doen.

Gelukkig was er weer niemand in de wachtkamer. Ik ging zitten en wachtte. Het duurde lang en ik werd ongeduldig. Geduld is niet mijn sterkste punt en al helemaal niet als ik al een beetje geil ben. Er was helemaal niemand…

Ik sloot mijn ogen en ademde diep in. Ik dacht terug aan mijn vorige afspraak. Wat was dat heet! Ik voelde het gloeien tussen mijn benen. Mijn kutje begon te bonken en ik voelde dat ik al vochtig was bij de gedachte alleen al.
Ik had nu een rokje aan en ik voelde voorzichtig met mijn vingers hoe nat het was. M’n kutje was erg nat! Bij de lichte aanraking van mijn vingertoppen ging er een schokje door mijn lichaam. Alleen de gedachte aan de sexdokter maakte dit bij me los…

Tijd voor de afspraak

‘Ahum!’ Ik schrok, trok mijn hand snel terug en opende mijn ogen. Daar stond hij! Wat gĂȘnant! ‘Loop maar mee,’ zei hij, alsof hij zojuist niets gezien had. Ik schaamde me dat ik me al zo had laten gaan en liep snel achter hem aan.

In de behandelkamer gebaarde hij naar de stoel, ik mocht gaan zitten. Ik hoefde niets uit te trekken en ik hoefde niet te gaan liggen. Ik was een beetje verbaasd, maar ik deed wat hij zei. Hij pakte het formulier van vorige keer erbij en stelde wat routinevragen. Ik raakte een beetje gepikeerd. Zoals ik al zei: geduld is niet mijn sterkste kant. Ik antwoordde kortaf op zijn vragen.

Borstenonderzoek

‘Ben je zelf begonnen met het onderzoeken van je borsten? Het is erg belangrijk dat je dit regelmatig doet.’ Hij keek me streng aan. Ik keek uitdagend terug en zei van niet. Hij zuchtte nadrukkelijk. ‘Ik kan het niet waarderen als je niet doet wat ik zeg. Ik ben hier voor jouw gezondheid, maar als je mijn instructies niet opvolgt, dan ben ik snel klaar. Dan keur ik je af en kan je niet aan starten bij jouw nieuwe baan hier.’ Ik schrok. Dit was niet de bedoeling!

‘Laat anders even zien hoe ik het heb voor gedaan. Dan kan ik in ieder geval zien of je het goed doet. Doe je shirt en BH maar uit.’ Ik twijfelde. Was hij nu serieus of… Ik keek naar hem om te zien ik iets van zijn gezicht kon aflezen. Hij trok zijn wenkbrauwen op en wilde iets zeggen, maar ik trok snel mijn shirt en BH uit en begon mijn borsten te kneden zoals hij het vorige keer deed. Langzaam en geen stukje overslaand. Mijn tepels werden weer hard, net als vorige keer. Hij keek ingespannen naar mijn borsten en de spanning in de ruimte was om te snijden.

‘Goed’, zei hij toen ik klaar was. ‘Voelde je iets geks?’ ‘Nee,’ zei ik en tot grote ontsteltenis van mezelf hoorde ik mijn stem trillen. ‘Mooi’, zei hij glimlachend. ‘Dan gaan we nu kijken of je weerstand al beter is.’ Ik voelde me week worden.

M’n weerstand moet getest worden

‘Doe je rok en broekje ook maar uit en ga maar liggen. Spreid je benen goed, want deze test is heel gevoelig.’ Ik ging liggen en spreidde m’n benen. Ik was er klaar voor. Hij keek lang naar mijn kutje die ongetwijfeld glom van het vocht. Ik kon niet wachten. Hij pakte er een stoel bij zodat zijn gezicht op kuthoogte zat. Hij spreidde mijn lipjes en liet zijn vingers aan de binnenste randen glijden en een stukje naar binnen. Ik sidderde.

Opeens voelde ik een warme tocht daar beneden. Z’n adem. Daarna ging zijn tong naar binnen en verkende m’n hele kutje. Hij ging dan weer snel en dan weer langzaam over m’n clit. Ik wist niet wat me overkwam. Hij zoog en likte. Hij blies een beetje en likte dan weer met veel kracht. Ik hoorde hem slikken. Het genot kwam in golven over me heen, dit was niet te bevatten. Ik kreunde en greep de zijkanten van de stoel. Mijn benen openden verder en opeens stopte hij. Ik was ademloos en smeekte hem om door te gaan. ‘Nee, de test is goed zo,’ zei hij. ‘Maar je weerstand is nog lang niet goed genoeg vrees ik.’

Meer natuurlijk serum van de sexdokter

‘Je krijgt nog wat van het serum. Dan zou het volgende week een stuk beter moeten gaan met je weerstand.’ Hij draaide zich om rommelde wat. Toen hij zich weer omdraaide zag ik weer zijn grote glimmende penis van onder de doktersjas uitsteken. Ik spreidde mijn benen en kwam omhoog met mijn heupen en hij gleed zo naar binnen.

Hij pakte me hard aan maar ik genoot. Ik voelde al een tijd een heftig orgasme opbouwen in mijn onderbuik. Ik hoorde zijn trilapparaatje aangaan en hij masseerde mijn clit stevig. ‘We moeten tegelijk klaarkomen,’ zei hij. ‘Dus houd je nog even in. Anders werkt het serum niet optimaal.’ Ik deed mijn best en ik gaf toe dat ik het niet meer hield. Hierop trok hij zijn apparaatje terug en gleed langzaam uit me en weer terug. Uit me en weer terug. Dit ging tergend langzaam door. Opeens voelde ik zijn penis verder zwellen en hij versnelde weer. Ik genoot met volle teugen. Mijn vriend hield het nooit zo lang vol!

Zijn trilapparaat kwam weer tevoorschijn en raakte m’n clit even aan. Ik hield het niet meer. ‘Nu!’, schreeuwde ik en kwam ontzettend hard klaar. Ik voelde hem ook gaan en me volledig vullen. Heerlijk.

‘We kijken volgende week weer of je weerstand beter is geworden en denk eraan dat je je borsten goed blijft onderzoeken,’ zei hij. ‘Anders zal ik er strenge conclusies aan moeten verbinden.’ Ik kijk nu al naar de strenge conclusies van de sexdokter… Ik houd jullie op de hoogte.