Hetero
Fantasie over mijn zwager – II

Fantasie over mijn zwager – II

Deel II van mijn geile fantasie met mijn zwager…

Maar helaas: ┬áIk ga even liggen, zei hij, zodra iedereen de deur uit was. Had ik ‘t me echt allemaal ingebeeld? Ik besloot het er niet bij te laten zitten en ten minste een kansje te wagen. Dus ging ik een kwartiertje later naar boven met een kopje thee. Ik klopte zachtjes op de deur van zijn slaapkamer. Beter gezegd: de slaapkamer van hem en mijn schoonzus, hetzelfde als die ik tijdens de cams zag.

Voel je wat je met me doet?

Binnen, zei hij, en toen ik de kamer binnenliep, voegde hij daar aan toe: ik was al bang dat je niet meer zou komen. De dunne gordijnen waren dicht en Johan lag in bed. Ik zag zijn kleren over een stoel hangen. Op de grond lag een slip. Met trillende handen zette ik zijn thee op het nachtkastje. Mijn hart begon te bonken en ik kreeg vlinders in mijn buik, ik voelde me geil worden. Hier lag ‘ie dan, de man waar ik zo naar verlangde, waar ik van mijn fantasie alleen al onhoudbaar geil werd. Spiernaakt onder een dekbed. Ik ging op de rand van zijn bed zitten en keek hem aan. Ik wist niet wat ik moest zeggen of wat ik moest doen. Toen pakte hij mijn hand en legde hem onder het dekbed op zijn pik. Hij had een stijve. Ik lag aan je te denken, zei hij. Voel je wat je met me doet?

Kletsnat van het geil

En of ik dat voelde! Maar ik was zo volkomen verlamd, dat ik niks kon zeggen en mijn hand alleen maar stil en klam van de spanningen op zijn lul liet liggen. De rest blijft wel een uurtje of twee weg. Waarom kom je niet bij me liggen? Ik deed mijn mond open om te zeggen dat ik niets liever wilde dan dat, maar er kwam geen geluid uit. Miranda, jij kleine heks, zei Johan zacht, terwijl hij met zijn duim over mijn lippen streek.  Eerst naai je me op met je geile blikken, en dan gedraag je je als de deugdelijkheid zelve. Ik vrees dat ik nu genoodzaakt ben je op ruwe wijze te nemen. Mijn poesje werd kletsnat van het geil, toen hij dat zei. Er is namelijk niets dat ik zo lekker vind als op ruwe wijze genomen te worden. Johan kwam overeind, legde zijn hand in mijn nek, trok mijn hoofd hardhandig naar zich toe en drong met zijn tong diep in mijn mond. Dat was al bijna genoeg om me een orgasme te bezorgen! Volkomen passief liet ik me zoenen. Grommend van genot beet hij vervolgens in mijn nek. En toen hijgde hij in mijn oor: ik heb mijn grote broer altijd erom benijd, dat hij jou heeft.